TÄVLING

Varje klubb med självaktning måste ha någon form av tävling, och eftersom vi har viss självaktning så har vi en tävling.

Förra tävlingen är nu faktiskt avgjord och vi grattar Nina Janowicz som visste att medlemmarna i Mr Jones Machine heter Jarmo och Jouni Ollila, samt Magnus Lindström. Vi tackar Progress Productions för priset i form av en Mr Jones Machine-skiva samt dvd!

Tävlingen för mars månads Synthklubb är nu avgjord och vi grattar Anna Jonsson som visste att en medlem i Nectro Facility och en Synthklubbsarrangör är uppvuxna i Degerfors. Vi tackar Progress Productions som sponsrade priset i form av de två Born Evolve Progress-samlingarna.

Tävling för nypremiären är nu avgjord och vann det gjorde Johan Östberg, han visst nämligen att Emma Nylén även sjunger i bandet Paris. Grattis Johan och tack till Wonderland Records som sponsrade priset, en signerad Emmon skiva.

Tävlingen för tredje synthklubbskvällen är nu avgjord och vi grattar Per Hansson som visste att medlemmarna i Disco Digitale heter Christer, Lars och Annelie i förnamn. Grattis Per och tack till Killing Music som sponsrade priset.

Tävling för den andra Synthklubbskvällen är nu avgjord och vinnare blev Daniel Nilsson! Grattis Daniel! Vi tackar Wonderland Records för priset som är ett exemplar av de limiterade Thersmostatic-singlarna. (Rätt svar var NIO och frågan var hur många spår som finns på de två nya Thermostatic-singlarna totalt).

Premiärtävlingen är nu avgjord och döm om vår förvåning men, ett bidrag gav faktiskt rätt svar. Vi gratulerar Oskar Joelson till vinsten av Iambias nya skiva. Grattis! (Rätt svar var Geir i Apoptygma Berzerk och frågan var vem som var avbildad på premiärflyern).

NY TÄVLING:

FRÅGA:

Hur många medlemmar har Thermostatic officiellt?
Vet du svaret kan du vinna tre singlar; en signerad Thermostatic - The Box, en Fire singel med Universal Poplab samt Emmons senaste singel Rock D'Amour alla från Wonderland Records.

Skicka ditt svar, tillsammans med namn och kontaktinformation till christer@synthklubben.se