INFORMATION

Synthklubben kom till efter att ett antal synthklubbar lade ned verksamheten i Göteborg.

Vårt mål är att ungefär en gång i månaden ha en kväll med liveartister och DJs. Vi håller till på Stora Teatern invid Avenyn. Vi har inte satt några gränser för vilken musik våra DJs får spela eller vilka band som kommer att spela. Vi tar väldigt gärna emot demos från och förslag på artister som ni vill se live. Vi som startat denna är klubb är Anders Christensson, Fredrik Svensson, samt Christer och Lars Björndahl. Ny medehjälpare under våren 2007 är Louise Lundberg! Till vår hjälp har vi ett gäng vänner och den underbara personalen på Storan.

Entréavgiften för kvällarna kommer att ligga runt 80:- lite beroende på vilka artister som uppträder, åldersgränsen är 18 år och Stora Teatern har fullständiga utskänkningsrättigheter. Öppettiderna är 22.00 till 03.00 om inget annat anges. Det är tillåtet att fotografera på våra kvällar om inget annat anges. Video- och ljudupptagning är inte tillåten utan vår, artisternas samt Storans tillåtelse, detta gäller även videoinspelning med digitala stillbildskameror.

Alla bilder på denna hemsida är tagna av Fredrik Svensson, om inget annat anges, och är skyddade enligt upphovsrätten. Det är således inte tillåtet att sprida dem vidare eller använda dem på något sätt utan tillstånd från fotografen ifråga.